The End

the.end.01__c_ros.ribas (1)

Uns narcotraficants esperen per fer un intercanvi a la frontera dels Estats Units amb Mèxic aquesta vegada no poden fallar. Massa xais ionquis per la zona. Com que la persona de l’intercanvi no arriba, el capo aprofita per explicar el seu desencís amb el teatre. Sobretot des de l’última vegada que hi va anar, obligat per la seva nòvia. Perquè després de la funció, al bar del teatre, va presenciar davant dels seus nassos com  un dels actors li fotia l’amant sense cap contemplació.

Un espectacle pensat i escrit com a comiat d’aquests 8 anys al capdavant del Lliure, amb alguns dels col·laboradors i còmplices de diversos espectacles.

L’Àlex Rigola va crear una caricatura de si mateix en aquest divertit espectacle, el títols de crèdit  creats per l’ocasió són un sencill homenatge al spaghetti western i al cartoon.

Opening titles

                                           Realització: Marc Lleixà

Fitxa artística
direcció Àlex Rigola
intèrprets
Chantal Aimée / Andreu Benito Joan Carreras Pau Carrió / Ester Cort / Pere Eugeni Font / Ferran Carvajal / Alícia Pérez /Jordi “Kai” Puig / Alba Pujol / Santi Ricart / Eugeni Roig / Marc Rodríguez
escenografia Max Glaenzel / vestuari Berta Riera / caracterització Eva Fernández / il·luminació Maria Domènech / so Igor Pinto  / video Marc Lleixà
ajudanta de direcció Georgina Oliva
i els equips del Teatre Lliure
producció Teatre Lliure

Comments (0)