Sé de un lugar

394345_459002534122319_1077583693_n

Al final, la Béré i el Simó ho han deixat. Potser angoixat per la ruptura, sembla que ell no surt de casa ni per anar a comprar, ja que contracta un veí indi per què ho faci per ell, en Shahrukh. En canvi, ella aprofita la seva recuperada independència per sortir al mon, viatjar i experimentar amb amants d’amdòs sexes. Tot i això, troba temps per visitar al Simó de tant en tant, preocupada pel seu aïllament. Els dos personatges intenten mantenir un relació més enllà de la seva fracassada història d’amor, una pretensió potser contra-natura. O potser no.

Al muntatge que proposem pretenem tornar als elements bàsics del teatre: L’actor, el text i el públic. La obra es representarà en un espai no convencional, la sala Prinzipal, el bar de La Caldera, que no és una altre cosa que un pis, ja que la obra es situa precisament en un pis d’on el personatge principal, Simó, no surt mai. Els actors i el públic conviuran en el mateix espai, sense la separació escenari/platea, buscant una relació íntima entre ells. El públic podrà gaudir d’una beguda i un pica-pica mentre l’escena es desenvolupa al seu costat, recuperant alhora el plaer dels cafès-teatre.

L’il·luminació es va basar en una petita col·laboració amb la companyia, ja que els espais on és presentava l’espectacle no estaven habilitats ni equipats per poder realitzar un disseny d’il·luminació més propi d’un teatre convencional. Tot es va basar en un joc de làmpares, bombilles i instal·lacions d’interruptors per ajudar als actors a interactuar amb  l’espai i la llum. Algunes de les bombetes també es van filtrar amb correctors de temperatura de color. Els espais de LaCaldera i LaSeca van ser els únics que van “patir” algunes modificacions per tal de poder garantir un ambient adient per a la parella d’actors i els espectadors.

Fitxa artística

intèrprets Anna Alarcón, Xavi Sàez
Text i direcció  Iván Morales
Adaptador al català Joan Roselló
Ajudant de direcció  Lali Àlvarez
Cos Joana Rañé
Il.lustradora Nuri Téllez Bravo
2.0 Juanjo Maria Tarrasón
Disseny web i suport audiovisual Marina Raurell
Il·luminació LaCaldera / LaSeca-Espai Brossa Marc Lleixà

Videos realitzats per Marina Raurell.

Presentació de Béré

Presentació de Simó

Teaser

 

Comments (0)